office@gtmotive.ro+4021.539.4444

Termeni și condiții de utilizare

Versiunea 1 din 09.02.2022

Vă mulțumim pentru accesarea site-ului www.carfixconnect.ro („Site-ul”), detinut si administrat de GTM MANAGING SERVICES S.A. ("Administratorul "). 

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii de utilizare ("Termenii") inainte sa utilizati serviciile Platformei. Termenii se aplica accesului si utilizarii site-ului de catre toti vizitatorii sai.

DEFINITII

In cuprinsul prezentului document urmatorii termeni vor fi interpretati astfel:

1. Utilizarea Site-ului

1.1. Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu acesti Termeni. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni, va rugam sa nu accesati sau sa utilizati Site. 

1.2. Va incurajam sa verificati frecvent pagina noastra pentru a vedea conditiile actuale in vigoare si orice modificari care le-ar fi putut fi aduse. 

1.3. Daca vom aduce modificari semnificative ale Termenilor, vom posta termenii revizuiti si data la care acestia au fost revizuiti. Utilizand Site-ul ulterior acestor modificari ale Termenilor, acceptati aceste modificari.

1.4. Niciun material de pe aceast Site nu poate fi copiat, reprodus, republicat, incarcat, postat, transmis sau distribuit in vreun fel, cu exceptia cazurilor in care acest lucru este permis in mod specific de Administratorul Site-ului.

1.5. Termenii si conditiile referitoare la acest Site sunt guvernate de legea romana. Orice litigii decurgand din utilizarea Site-ului sau in legatura cu acesta vor fi  vor fi supuse spre rezolvare instantelor judecatoresti din Romania.

2. Politica de confidentialitate; Informatii Utilizatori   

2.1. In cursul utilizarii de catre dvs. a Site-ului, vi se poate solicita sa ne furnizati anumite informatii. Utilizarea de catre Administratorul Site-ului ei a oricarei informatii pe care o furnizati va fi guvernata de Politica noastra de confidentialitate disponibila la https://carfixconnect.ro/despre-noi/termeni-si-conditii/ 

3. Drepturi de proprietate intelectuala 

3.1. Site, inclusiv continutul sau, cum ar fi textul, imaginile si codul HTML utilizat pentru a genera paginile ("Materiale"), sunt proprietatea Administratorul Site-ului sau a furnizorilor sau licentiatorilor nostri si sunt protejate prin brevete, marci comerciale si / sau drepturile de autor. Cu exceptia cazului in care se prevede altfel in prezentul document, nu puteti utiliza, descarca, incarca, copia, imprima, afisa, efectua, reproduce, publica, modifica, sterge, adauga, licenta, posta, transmite sau distribui orice Materiale de pe aceasta Site, in intregime sau in parte, pentru orice scop public sau comercial fara permisiunea scrisa specifica a Administratorului Site-ului. 

3.2. Fiecare Utilizator beneficiaza de o licenta personala, neexclusiva, netransferabila pentru a accesa Site si pentru a utiliza informatiile si serviciile continute aici. In schimb, ne acordati o licenta neexclusiva, fara redevente, pentru a utiliza orice continut pe care il postati pe acest site in orice scop, sub rezerva termenilor expresi ai prezentului Acord.

3.3. Utilizatorul se va conforma in intregime tuturor prevederilor legale privind dreptul de autor si drepturile conexe, precum si oricaror informari si restrictii referitoare la orice Continut accesat in legatura cu Serviciile.

3.4. Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective. Utilizatorul care furnizeaza materiale / informatii Administratorului Site-ului declara si garanteaza ca nu incalca si nu a incalcat prin aceasta nicio obligatie legala sau contractuala fata de orice terte persoane sau entitati sau orice drepturi pe care le pot invoca acestea, inclusiv dar fara a se limita la obligatii de confidentialitate.

3.5. Utilizatorii care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site sunt de acord sa cedeze neexclusiv, pe termen nelimitat si pe toate teritoriile, in momentul trimiterii acestora catre Administratorul Site-ului, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si/sau retransmitere a continutului cu care contribuie sau pe care il posteaza pe Site. Administratorul Site-ului nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul postat pe Site de catre orice persoana, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

4. Limitarea raspunderii

4.1. Utilizatorul intelege si accepta ca Administratorul nu are nicio obligatie ori raspundere privind urmatoarele, dar fara a se limita la acestea: Utilizatorii care acceseaza Serviciile prin intermediul Site-ului; continutul fisierelor transmise de Utilizatori catre Administrator; orice consecinte care pot deriva din cele mentionate mai sus; actiunile care pot fi / nu pot fi intreprinse de catre oricare Utilizator sau oricare persoane, ca rezultat direct sau indirect al utilizarii Serviciilor. Administratorul nu poate fi trasa la raspundere in orice mod ori masura pentru orice fel de actiuni desfasurate de catre Utilizator si nici pentru utilizarea in orice mod a Serviciilor sau orice alta activitate in legatura cu Serviciile. Utilizatorul apeleaza la Servicii pe propria raspundere. Folosirea oricaror informatii furnizate prin intermediul Serviciilor va fi facuta de Utilizator in intregime pe propria raspundere. 

4.2. Administratorul nu garanteaza implicit sau expres pentru furnizarea Serviciilor. Administratorul va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Servicii si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. 

4.3. Serviciile si paginile web aferente acestora sunt puse la dispozitia Utilizatorilor potrivit principiului “asa cum sunt”, “asa cum sunt disponibile”, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, si fara nicio raspundere din partea Administratori in legatura cu acestea. Administratorul nu garanteaza in nici un mod sau masura rezultatele utilizarii Serviciilor si Utilizatorul isi asuma toate riscurile si intreaga raspundere juridica in legatura cu acestea. In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea paginilor aferente acestuia in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

4.4. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Serviciilor si a paginilor web aferente, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului. In cazurile de forta majora Administratorul si / sau colaboratorii, operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

5. Legatura cu alte site-uri

5.1. Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, care sunt considerate de Administrator utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. Administratorul este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administrator. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administrator. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

6. Reguli, limite si modificari ale site-ului

Ne rezervam dreptul, din orice motiv, la discretia noastra si fara notificare, sa reziliem, sa modificam, sa suspendam sau sa intrerupem orice aspect al site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la, informatii, date, text, fotografii, grafica, video, mesaje sau alte materiale ("Continut"), caracteristici si / sau ore de disponibilitate si nu vom fi raspunzatori fata de Utilizatori sau fata de terti pentru a face acest lucru. De asemenea, este posibil sa impunem reguli si limite privind utilizarea Site-ului sau sa restrictionam accesul Utilizatorilor la o parte sau la intregul continut Site-ului fara notificare. Avem dreptul de a modifica aceste reguli si/ sau limitari in orice moment, la discretia noastra.

Versiune din data de 09.02.2022